26 Haziran 2012 Salı

TDED Sinop Şubesi "Sinop Tanıtım Günleri'nde" Etkinliklerle Tanıtıldı

Sinop Valiliği tarafından bu yıl ilki 21 Haziran - 24 Haziran 2012 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan ve Sinop’un tarihi, kültürel zenginliklerini, doğal güzelliklerini, jeotermal ve turizm imkânlarını, ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak amacıyla düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri etkinliklerinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Sinop Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Sinop Şube Başkanı Hüseyin YÜKSEK organizasyonunda, tüm katılımcılara derneğin tanıtımı yapılarak güzel bir program gerçekleştirildi. Derneğin standına çok sayıda ziyaretçi katılarak büyük ilgi topladı.



Başkan YÜKSEK’ in Basın Danışmanı Muhammet ÖZTÜRK, ilgisini çekip standı ziyaret eden tüm katılımcılara Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin kuruluş amacı, hizmetleri, faydaları, derneğin hizmet amacı hakkındaki çabaları v.b gibi faydaları hakkında bilgi vererek ve sergide yöresel kıyafetler, yemekler, kap kaşıklar sergileyerek insanlara faydaları bilgiler aktararak güzel organizasyon gerçekleştirdiler.

TDED Sinop Şubesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder